دانلود تحقیق زعفران 60 ص doc
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
فرمت فایل : ورد
قسمتی از محتوی فایل
تعداد صفحات : 90 صفحه
پیشگفتار مولف زعفران یكی از ارزشمند ترین گیاهان طبیعت است كه كاشت آن از زمانهای گذشته تا به حال در قسمت هایی از كشورمان بخصوص نواحی جنوبی خراسان تداوم یافته است .
از میان گیاهان زراعی ایران مناسبترین گیاه جهت كشت انتانسیو (كشت متراكم) در نقاط دورافتاده و فقیر كشور است .
اغلب مناطق زعفرانكاری در فقر شدید و ادواری آب كشاورزی و باران بسر می برند دارای آب و هوای نسبتاً گرم و خشك می باشند از طرفی این مناطق در فاصله بعیدی از پایتخت قرار دارند و فاقد استعداد های صنعتی و تولیدی می باشند .
در ضمن اغلب كشاورزان این محصول معمولاً به دلیل عدم اطلاع از تكنولوژی های نوین كشاورزی و فنون جدید زراعت سود زیادی از كشت این گیاه بدست نیاورده و در فقر بسر می برند و از طرفی به دلیل شرایط آب و هوایی نامساعد امكان كشت محصولاتی را كه از بازدهی مادی مناسب تری برخوردار باشند را نداشته و در واقع به اجبار دست به كشت این محصول می زنند .
ویژگی های خاص این محصول شامل نیاز كم به آب ، ماندگاری محصول در مدت طولانی ، حجم و وزن كم ، عدم نیاز به ماشین آلات سنگین و پرهزینه زراعی ، بهره برداری 7-4 ساله در یك نوبت كاشت و توان جذب نیروی كار زیاد از یك طرف و از طرفی دیگر مصارف در حال گسترش غذایی دارویی و صنعتی باعث افزایش روز به روز قیمت این محصول و توسعه كشت آن گردیده است .
با اینكه سطح زیر كشت این محصول در سال 80 به 41325 هكتار رسید اما میزان تولید 130 تن گزارش داده شده كه نسبت به سال 77-78 30% كاهش تولید پدید آمد .
عده ای از كارشناسان داخلی دلیل این افت تولیدی را خشكسالی بیان كردند اما به راستی می توان دلیل افت تولیدی39 تنی گیاه با ارزش زعفران با ازای 4601 هكتار افزایش سطح زیر كشت فقط خشكسالی دانست ؟
در این بررسی بوضوح تاثیرات عدم هماهنگی با علوم روز كشاورزی نمایان می شود .
با علم به اینكه هر تن زعفران 000،500 دلار ارزش ارزی دارد ،39 تن زعفران رقم تعیین كننده ای در اقتصاد كشور است .
اما در سال 80 شاهد 5/28% وزنی و 5/8% ارزشی افزایش صادرات بودیم كه این امری امیدوار كننده است .
براساس تحقیقات انجام شده ایران ظرفیت تولید حد اقل 150 تا 160 تن زعفران را دارا می باشد كه فقط 5 یا 6 كشور دنیا توانمندی تولید زعفران را از نظر طبیعی دارند .
از 130 تن زعفران تولید شده 20 تن در كشور مصرف شده و 110 تن آن صادر گردیده است كه در واقع 80% زعفران تولیدی جهان توسط ایران تولید شده است اما به رغم سهم ایران در تولید و صادرات زعفران ، كشور ما نقشی در تجارت بین المللی آن نداشته و ندارد و حاكمیت این بازار غیر نفتی پرارزش فعلاً در دست اسپانیا است كه این كشور زعفران ایران را به ارزان ترین قیمت ممكن به صورت باز (فله ) خریداری كرده و آن را در بسته بندی های مجلل به نام زعفران اسپانیا روانه بازارهای جهانی كرده است .
اسپانیا با اینكه بازار زعفران جهان را در دست دارد اما از نظر تولید زعفران در واقع تولید ناچیزی در مقابل تولید زعفران در ایران دارد .
منطقه اصلی تولید زعفران در اسپانیا منطقه لامانچا می باشد كه از نظر وسعت شاید حتی قابل مقایسه با خراسان نباشد .
برخی كشور ها نیز با به كارگیری علوم و تكنولوژی روز در حال ربودن گوی سبقت در عرص
کلمات کلیدی : دانلود زعفران 60 صdoc;تحقیق زعفران 60 صdoc;مقاله زعفران 60 صdoc;زعفران 60 صdoc
بازدید : 176 نفر
فرمت : zip
سایز : 33 کیلو بایت
صفحات : 90
پاورپوینت شناسایی گونه های علف هرز
دانلود پاورپوینت عدس محصول کشاورزی
دانلود طرح احداث نهالستان 21 ص
دانلود طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای 23 ص
دانلود طرح توجیه اقتصادی قارچ 15 ص
دانلود کارآفرینی طرح توجیهی شاد گل 58 ص.Doc
دانلود کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات 25 ص
دانلود کشت صیفی جات و سبزی جات 25 ص
دانلود تعریف بیو تكنولوژی و كاربردهای آن در كشاورزی 13 ص
دانلود تغییرات در ویژگی های مورفولوژیكی 20 ص
دانلود تنش شوری در گیاهان 73 ص
دانلود تحقیق تولید روغن نباتی 53 ص
دانلود تحقیق خزه ها 13 ص
دانلود تحقیق طرح احداث نهالستان در سطح 53 هكتار 14 ص
دانلود تحقیق فلفل سیاه 8 ص
دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
دانلود تحقیق آموزش کامل کره تراشی
پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
جهانگردی در جهان
نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
دانلود مقاله با موضوع سخرانی
دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
دانلود مقاله روانشناسی تربیت